Våra tjänster

Vi använder oss primärt av en mycket effektiv produkt och metod i form av spraybar polyuretan, känt som PUR eller sprayisolering.

Polyuretan är ett av de vanligaste materialen i våra hem idag och finns till exempel i soffor, madrasser, kuddar, stolsdynor och som isolering i kylskåp och frysar.
Sportkläder är ofta av textil polyuretan och stolsdynorna i bilar är gjorda av samma typ av material. Det finns överallt och gör våra liv bekvämare och lättsammare dagligen fastän vi inte själva är medvetna om det.

Vi har många års erfarenhet av att arbeta med spraybar polyuretan och har goda kunskaper på både teknisk nivå om material och utrustning samt praktiskt om hur installationer skall utföras på bästa sätt.

Vi vill att du som kund skall känna dig trygg med oss som leverantör och med våra produkter. Detta tar vi på största allvar.

Läs mer..

Vi har utvecklat egna byggsystem där vi använder oss av lättviktskonstruktion, spraybar polyuretanisolering och smarta produkter och lösningar.

Vi tillverkar väggblock och byggsystem baserade på kunds underlag som är familjära och enkla att arbeta med vilket gör montaget snabbt och effektivt.

Vi kan även tack vare våra unika tillverkningsmetoder garantera att våra produkter visar goda egenskaper vid såväl provtryckning som vid termografiska undersökningar.

Läs mer..